El Celtic empata al camp del Dundee United i perd per lesió Rogne i Izaguirre per rebre el Barça (2-2)

El Celtic de Glasgow, que rebrà aquest dimecres el Barça en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, no ha passat de l'empat a dos al camp del Dundee United, antepenúltim classificat de la Lliga escocesa.

L'equip de Neil Lennon ha inaugurat el marcador amb un gol del veneçolà Miku en el minut 69, i Watt, en el 80, semblava deixar el partit vist per a sentència. Però en el 89, Gary Mackay-Steven ha retallat distàncies i, un minut després, el nigerià Efe Ambrose ha frustrat el triomf del Celtic amb un gol en pròpia porta.

Amb aquest empat, el Celtic, que ha perdut per lesió Rogne i Izaguirre, manté el liderat amb 21 punts, els mateixos que l'Hibernian, però amb un partit menys.