Roberts celebra el seu gol davant del Lincoln de Gibraltar
Lliga de Campions

El Celtic de Glasgow salva els mobles a casa golejant el modest Lincoln de Gibraltar (3-0)

Els escocesos s'ho jugaven tot per continuar vius a la fase prèvia de la Lliga de Campions després de la derrota en el partit d'anada

Actualitzat

El partit d'anada va fer la volta al món després que tot un equip de la primera divisió escocesa, el Celtic de Glasgow, caigués derrotat, per la mínima, davant d'un equip semiprofessional com el Lincoln de Gibraltar. Semiprofessional perquè l'autor del gol la setmana passada, Lee Casciaro, per exemple, compagina la feina de davanter amb la de policia al petit territori britànic de la península ibèrica.

En el partit de tornada, però, Goliat va respondre amb escreix el desafiament de David. El Celtic de Glasgow no va donar cap opció al Lincoln, va saltar a la gespa a resoldre l'eliminatòria per la via més ràpida i després d'uns primers compassos d'atac constant, els escocesos van fer tres gols en només 6 minuts. Lustig, Griffiths i Roberts van esborrar en un instant el somni dels de Gibraltar.

El següent repte dels homes de Brendan Rodgers, en la tercera ronda de l'eliminatòria, serà davant de l'Astana de Kazakhstan. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut