Els jugadors del Celta celebren el gol de la victòria de Nolito (EFE)

El Celta s'imposa en el duel de gallets al Madrigal i atrapa el Reial Madrid i el Barça al capdavant de la lliga (1-2)

El conjunt gallec ha sumat una valuosa victòria contra un Vila-real en inferioritat que li permet situar-se com a colíder del campionat empatat a 18 punts amb el Reial Madrid i el FC Barcelona després de vuit jornades

David CarballoActualitzat

El Celta de Vigo s'ha confirmat com l'equip revelació de la lliga després d'imposar-se en el duel de gallets al Vila-real per 1 a 2. El conjunt gallec ha sumat una valuosa victòria al Madrigal que li permet situar-se com a colíder del campionat empatat a 18 punts amb el Reial Madrid i el FC Barcelona després de vuit jornades disputades. Els visitants s'han avançat poc abans del descans amb un gran gol del xilè Fabián Orellana, que ha batut Areola amb un xut ajustat des de frontal, i Nolito ha perdonat el segon amb una rematada que s'ha estavellat al pal.

En l'inici de la represa, el Vila-real s'ha quedat amb deu per l'expulsió d'Eric Bailly, que ha vist la segona targeta groga per tallar una pilota amb les mans. L'expulsió semblava deixar el partit de cara per al Celta, però, tot i estar en inferioritat, el Vila-real ha reaccionat i ha estat capaç d'empatar amb un gol afortunat de l'exblaugrana Denis Suárez en el minut 67. I quan semblava que l'empat seria definitiu, en l'últim minut Nolito ha recollit un xut d'Orellana que s'havia estavellat a la creueta i ha marcat el definitiu 1 a 2, el seu sisè gol a la lliga i que manté el Celta a la part alta de la classificació.