Lliga Europa

El Celta s'imposa al Panathinaikos abans de rebre el Barça a Balaídos, i el Vila-real empata al camp de l'Steaua

Els gallecs han sumat una treballada victòria contra el Panathinaikos amb gols de Guidetti i Wass en el seu retorn a una competició europea nou anys després, i els groguets han arrencat un empat de la seva visita a Bucarest

David CarballoActualitzat

Gairebé nou anys després, a Balaídos s'ha tornat a veure un partit de competició europea. Amb molts canvis a l'onze titular respecte a l'equip que va guanyar a Cornellà-el Prat, el Celta, pròxim rival del Barça a la lliga, ha patit de valent per sumar una victòria contra el Panathinaikos en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga Europa gràcies a dos gols de Guidetti i Wass en els últims minuts.

En la primera part, el conjunt grec ha portat el domini del joc, i dues aturades providencials de Sergio a xuts d'Ibarbo i Coulibaly han evitat mals majors per als locals. Amb el Celta inofensiu en atac, poc abans del descans, l'àrbitre ha anul·lat un gol als visitants per fora de joc. En la represa, el Celta tampoc no ha reaccionat i el Panathinaikos ha vist com l'àrbitre li anul·lava un altre gol també per fora de joc de Berg. Amb l'entrada del danès Pione Sisto, Berizzo ha intentat buscar un revulsiu, però els gallecs no han tingut el seu millor dia i han concedit moltes ocasions a un rival que no les ha sabut aprofitar.

Tant han perdonat els grecs que el Celta s'ha acabat imposant amb dos gols en el tram final. En el minut 84, Guidetti ha rematat una centrada de la mort de Wass, i en el 89, Wass ha fet el segon amb un llançament de falta que ha sorprès el porter Stelle. Amb aquesta victòria, el conjunt de Vigo suma quatre punts en dues jornades i és segon del grup per darrere de l'Ajax, líder amb sis punts.

El Vila-real, pròxim rival de l'Espanyol en la Lliga, ha arrencat un empat al camp de l'Steaua de Bucarest. Els groguets s'han avançat amb un gol de Santos Borré en el minut 9 i deu minuts més tard, Sulley ha aprofitat una errada de blocatge d'Andrés Fernández per recollir el refús i fer la igualada definitiva.

Anar al contingut