Disputa d'una pilota durant el partit de Copa que es va jugar a Balídos entre el Celta i el Madrid (Reuters)
Disputa d'una pilota durant el partit de Copa que es va jugar a Balídos entre el Celta i el Madrid (Reuters)
Futbol

El Celta-Madrid ajornat es podria acabar jugant dies abans d'acabar la lliga

Els blancs i els gallecs segueixen vius a Europa i, ara mateix, l'única data disponible en el calendari seria el dimecres 17 de maig

Joan CaubetActualitzat

El partit ajornat corresponent a la vint-i-unena jornada de la Lliga Santander entre el el Celta de Vigo i el Reial Madrid, per un despreniment d'una part de la coberta de Balaídos, no es podrà disputar en la data que s'havia previst. La classificació del Celta per als vuitens de final de l'Europa League no permetrà que el partit es jugui el 15 de març com esperaven, perquè el conjunt gallec jugarà la tornada de la competició europea el dia 16 d'aquell més.

Ara, l'única data lliure en el calendari és el dimecres 17 de maig, abans de l'última jornada de Lliga. Una solució difícil de quadrar amb la pràctica habitual de les últimes temporades de disputar les dues últimes jornades de la Lliga en horari unificat, ja que els tres punts en joc en el Celta - Madrid podrien distorsionar la classificació de cara a aquest tram final. Tot i això, si un dels dos equips caigués eliminat de la competició europea es podria disputar abans. En cas que el Celta ho fes a vuitens, una possibilitat seria jugar el dia 12 o 19 d'abril.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut