El Celta i l'Alabès empaten sense gols i deixen oberta l'eliminatòria per a la tornada a Mendizorrotza (0-0)

El Celta i l'Alabès demostren massa por de perdre i firmen un empat sense gols en l'anada a Balaídos que deixa completament oberta l'eliminatòria per a la tornada a Mendizorrotza

David CarballoActualitzat

El Celta i l'Alabès han empatat sense gols en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei i han deixat oberta l'eliminatòria per a la tornada a Mendizorrotza. Els gallecs, botxins del Reial Madrid en els quarts de final, han estavellat dues rematades al pal que podrien haver desfet la igualada inicial.

Balaídos ha viscut un gran ambient per viure una semifinal entre dos equips que no entraven en els pronòstics per estar entre els dos millors de la Copa del Rei a principis de temporada. El Celta i l'Alabès han demostrat massa por a perdre i han firmat un partit molt travat i disputat sota una intensa pluja.

En la primera part, un Alabès molt ben plantat i amb les idees clares ha portat més la iniciativa davant un Celta massa espès en atac i més pendent de no encaixar cap gol que de buscar la porteria contrària. En un duel amb molt poques ocasions de perill, els vitorians han tingut la més clara amb un xut de Manu García que Sergio ha desviat amb una mà providencial.

En la represa, l'Alabès ha començat a acusar l'enorme desgast físic en una gespa cada vegada més castigada per l'aigua i el Celta s'ha fet amb el domini del joc. En el minut 58, Pacheco ha evitat el gol de Iago Aspas amb una bona aturada i vuit minuts més tard, de nou Aspas ha pogut inaugurar el marcador amb un xut potent que s'ha estavellat al travesser.

En l'últim quart d'hora, el Celta s'ha abocat encara més a l'atac davant un Alabès que ha donat per bo el resultat inicial però ni Aspas, amb una xilena desviada, ni el Tucu Hernández, amb un xut que ha picat al pal, han pogut desfer la igualada. Amb l'empat sense gols, l'eliminatòria queda oberta i es decidirà a la tornada a Mendizorrotza.