Primera Divisió

El Celta i el Dépor empaten en el derbi gallec a Balaídos (1-1) i el Betis derrota el València (1-0)

Balaídos ha tornat a viure un derbi gallec a Primera Divisió cinc temporades després i el partit no ha decebut les expectatives. Celta i Dépor han acabat empatant a un. Els de Pepe Mel han tret rèdit d'un solitari gol de Salva Sevilla a la primera part. En canvi el València perd el seu quart partit a la Lliga en un partit dominat a la primera part pels andalusos i a la segona pel València.

Celta, 1 - Deportivo, 1

Balaídos ha tornat a viure un derbi gallec a Primera Divisió cinc temporades després i el partit no ha decebut les expectatives. Esperonat pel seu públic, el Celta ha sortit com una piconadora i fruit del seu domini abassegador s'ha avançat en el marcador amb un gol matiner de Mario Bermejo, que ha rematat al fons de la xarxa un servei de Iago Aspas. El Dépor ha tingut problemes per espolsar-se el domini local però liderat per la màgia de Valerón ha pogut empatar abans de la mitja hora de joc. El mitjapunta canari ha fet una assistència genial a Juan Domínguez, que no ha perdonat en el mà a mà amb Javi Varas.

Només començar la segona part, el Celta s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Cabral, que ha vist la segona targeta groga. Però tot i la inferioritat numèrica, l'equip de Paco Herrera ha estat més ambiciós i ha jugat millot amb deu que amb onze, fent bona la dita del mític Helenio Herrera. Fins i tot, el Celta ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc clar de Túñez. En un intens tram final, el Dépor ha intentat treure profit del desgast físic dels locals per abocar-se a l'atac en busca de la victòria però el Celta ha resistit i l'empat a un ha estat definitiu. Amb aquest punt, el Celta suma 10, tots com a local, tres més que el Dépor, que amb set es mantindrà una jornada més en zona de descens.

Betis, 1 - València, 0

Els de Pepe Mel han tret rèdit d'un solitari gol de Salva Sevilla a la primera part. En canvi el València perd el seu quart partit a la Lliga en un encontre dominat a la primera part pels andalusos i a la segona pel València. Tot i tenir ocasions per empatar, sobretot després de l'entrada d'Ever Banega, els de Pellegrino no han pogut equilibrar el resultat en contra. El Betis per la seva banda ha aprofitat una bona primera part amb intensitat i bon joc per sumar tres punts més i col·locar-se en el quart lloc provisional.