Els jugadors del Celta celebren la victòria al camp del Krasnodar (EFE)
Lliga Europa

El Celta es desfà del Krasnodar i accedeix als quarts de final de la Lliga Europa (0-2)

L'equip de Berizzo va guanyar a Balaídos per 2 a 1 i en la tornada ha certificat la classificació amb una victòria a domicili amb gols d'Hugo Mallo i Iago Aspas. Manchester United, Olympique de Lió, Anderlecht, Ajax, Schalke 04, Besiktas i Genk, possibles rivals.

Actualitzat

El Celta s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga Europa després de tornar a imposar-se al Krasnodar, en aquest cas, a domicili. L'equip de Berizzo va guanyar a Balaídos per 2 a 1 i no només ha defensat el seu mínim avantatge sinó que s'ha acabat desfent del conjunt rus per un global de 4 a 1.

En la primera part, el Krasnodar ha posat setge a la porteria rival però els gallecs han sabut patir i han rematat la feina en la represa. Hugo Mallo, a l'inici de la segona meitat, ha encarrilat la classificació del seu equip, Iago Aspas, amb un gran gol de vaselina, ha sentenciat la victòria d'un Celta que torna a estar entre els vuit millors equips de la segona competició europea 16 anys després.

La resta d'equips classificats pels quarts de final de la Lliga Europa, i que per tant, estaran en el sorteig que també es farà divendres a Nyon, són el Manchester United, l'Olympique de Lió, l'Anderlecht, l'Ajax, el Schalke 04, el Besiktas i el Genk. El conjunt de José Mourinho ha patit de valent per eliminar el Rostov rus gràcies a un solitari gol de Juan Mata a Old Trafford, que ha estat suficient després de l'empat a un de l'anada.

En una altra de les eliminatòries destacades de vuitens. el Lió ha eliminat la Roma tot i perdre per 2 a 1 la tornada a l'Olímpic i ha fet bo el 4 a 2 favorable de l'anada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut