Luis Enrique (Reuters) i Eduardo Berizzo (EFE)
Luis Enrique (Reuters) i Eduardo Berizzo (EFE)
Barça

El Celta de Berizzo és un dels equips que han sumat més punts davant del FC Barcelona de Luis Enrique

L'equip gallec ha derrotat el Barça de Luis Enrique a la Lliga en dues ocasions, una per temporada. I sempre a la primera volta.

Actualitzat

Davant del Celta, el FC Barcelona tancarà aquest diumenge (20:45) el seu dur cicle, per un començament de temporada, de set partits en 23 dies. El conjunt gallec no li posarà fàcil aconseguir el seu cinquè triomf d'aquest període tan atapeït. L'equip de Vigo és, juntament amb la Reial Societat i el Reial Madrid, l'equip que més punts ha sumat contra el Barça, 6, des que Luis Enrique es va fer càrrec del primer equip.

Quan l'asturià va deixar d'entrenar el Celta per ser el primer entrenador blaugrana la temporada 2014-15, va ser substituït per Eduardo Berizzo. L'argentí ha derrotat l'equip del seu predecessor en dues ocasions, totes dues a la primera volta de la Lliga. La temporada passada, a Balaídos, per 4 a 1, i l'anterior, per 0 a 1 al Camp Nou.

En els sis partits que han disputat els jugadors del Luis Enrique des del 10 de setembre, han guanyat 4, han empatat 1 i han perdut 1. Mentre a la Lliga de Campions s'han mantingut invictes amb dues victòries (Celtic de Glasgow, Borussia Mönchengladbach), a la Lliga espanyola van cedir tres punts davant de l'Alabès i 2 contra l'Atlètic de Madrid.

Aquests cinc punts que el Barça ha deixat de guanyar han estat tots al Camp Nou. Lluny de casa, els barcelonistes ho han guanyat tot (3 partits de Lliga, 1 de Lliga de Campions i un a la Supercopa d'Espanya). Diumenge, es trencarà una de les dues ratxes, la del ple de victòries de Luis Enrique fora de casa aquesta temporada, o la de victòries de Berizzo davant del Barça a la primera volta de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut