Els jugadors del Tenerife a la platja (www.clubdeportivotenerife.es)
Els jugadors del Tenerife a la platja (www.clubdeportivotenerife.es)
Futbol

El CD Tenerife, expedientat perquè els seus jugadors maten durant un entrenament la cria d'una espècie protegida

La imatge de Marc Crosas amb una pica a la mà on hi ha clavada una cria de tauró àngel pot tenir dures conseqüències per al club canari

Actualitzat

L'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife ha obert un expedient sancionador al CD Tenerife després de comprovar que, durant un entrenament a la platja de Las Teresitas, els seus jugadors han mort una cria de tauró àngel, una espècie en perill d'extinció. Aquesta platja és una de les poques del món on les femelles ponen els ous.

El diari "La Opinión" ha publicat les imatges del moment, on es veu el català Marc Crosas corrent per la sorra mentre porta a la una pica d'entrenament amb l'animal clavat. Els futbolistes han afirmat desconèixer que es tractava d'una espècie en risc, tot i que a la platja hi ha rètols advertint als banyistes de la presència d'aquests peixos. El CD Tenerife s'ha disculpat públicament mitjançant el seu compte de twitter.

El català Marc Crosas, l'home assenyalat com el responsable de l'incident, ha penjat un missatge a twitter assumint la culpa i mostrant-se disposat a acceptar les seves conseqüències.


 

Anar al contingut