Futbol Sala

El Catgas no aconsegueix trencar davant d'ElPozo Múrcia la seva mala ratxa com a local (2-3)

L'equip de Santa Coloma ha dit adeu a les seves opcions de jugar la Copa

Daniel AlentoActualitzat

El Catgas Energia no ha aconseguit trencar la seva mala ratxa a casa a la Lliga, on encadena 7 partits sense guanyar. Aquest dissabte davant d'ElPozo Múrcia, el quart classificat de la Lliga, els de Santa Coloma de Gramenet, han perdut per 2 a 3 i han quedat matemàticament fora de la Copa.

Les primeres arribades han estat pels de casa, amb un xut de Corso en el primer minut que el porter Fede ha enviat a córner i una rematada de Ximbinha al pal en el minut 5. Els murcians, però, no han trigat a tenir el domini i només les bones intervencions del jove Arnau a la porteria local han evitat que els seus rivals s'avancessin en el marcador.

El Catgas ha fet l'1-0 en el minut 9. Pol Pacheco ha intentat driblar Fede, però no ha tingut èxit. Juanqui, mol atent, ha recollit la pilota per marcar. L'empat ha arribat en el minut 15, en una jugada d'estratègia culminada per Pito. A 3 minuts del descans, Iago Míguez ha fet el segon gol de l'equip de Santa Coloma després d'una gran combinació d'equip per superar la pressió d'ElPozo.

Només començar la segona part, Ximbinha ha tingut una altra ocasió clara per al Catgas, però, a la jugada següent, Corso ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Amb els de casa defensant amb 3 jugadors, Marinovic ha empatat a 2 en el minut 24. Pol Pacheco ha tingut una gran oportunitat per als catalans, i Pito, una altra per als visitants. A 4 minuts del final, en un xut de falta dels murcians, la pilota ha anat al pal. Marinovic, amb els seus ja atacant amb porter jugador, ha aconseguit el 2-3 en el minut 39. A la desesperada, Iago Míguez ha buscat l'empat, però el seu company Juanqui estava en la trajectòria de la pilota.