Futbol sala

El CatGas Energia s'estrena superant el Jaén (4-3)

Treballada victòria de l'equip de Santa Coloma per començar la temporada, amb gol del debutant Maxi Rescia per tancar el partit

El CatGas Energia de Santa Coloma ha començat la temporada amb un treballat triomf sobre el Jaén Paraíso Interior (4-3) en l'estrena d'Óscar Redondo a la banqueta colomenca.

Tot i que Jordi Campoy ha avançat el Jaén ben aviat, Rafa López i Segio González han capgirat la situació en dos minuts poc abans del descans. Boyis ha empatat a la represa, però Pablo del Moral ha col·locat el 3-2. Quan el Jaén ja atacava amb porter-jugador, Maxi Rescia ha anotat el 4-2 des del seu propi camp, estrenant-se així amb la samarreta colomenca.

En l'última jugada del partit, Javi Alonso ha reduït diferències però no ha pogut evitar la primera derrota del Jaén a mans del Santa Coloma transformant el 4-3 definitiu.