Futbol sala

El Catgas Energia Santa Coloma s'imposa al Ferrol (2-4)

Els catalans no han tingut grans dificultats per superar l'equip cuer de la màxima competició estatal de futbol sala

El Catgas Energia s'ha imposat al Ferrol i suma una balsàmica victòria que trenca amb una ratxa de quatre derrotes consecutives a l'LNFS (2-4). Els de Santa Coloma han disputat un partit molt complet davant dels gallecs que s'enfonsen a la cua de la màxima competició estatal de futbol sala.

A la primera part, Pacheco ha marcat dos gols en dos xuts i ha deixat un plàcid 0-2 en el marcador a favor dels catalans, però poc abans del descans, el local Cristian Rubio ha fet la diana que feia recuperar als gallecs les il·lusions per a la remuntada (1-2).

A la represa, el Catgas Energia ha sortit a resoldre el partit per estalviar-se els ensurts, però ha estat un gol en pròpia porta d'Àlex Duran en intentar refusar de cap una pilota aèria que ha fet pujar el gol de la tranquil·litat per als catalans (1-3). En els últims compassos, Pacheco ha sentenciat en fer l'1-4 amb un xut ras i llunyà.

Però els gallecs encara no ho havien dit tot i, a les acaballes, Miguel ha escurçat distàncies en transformar el segon gol dels locals (2-4).