Dani Salgado ha transformat el segon gol del Catgas Energia
Futbol Sala

El Catgas Energia Santa Coloma s'estavella contra el Magna Gurpea (4-2)

Els problemes en defensa dels de Santa Coloma han estat la principal causa de la desfeta

Actualitzat

El Catgas Energia s'ha trobat amb un partit força complicat en la visita a Anaitasuna i és que els navarresos han superat amb autoritat els de Santa Coloma, 4-2.

En els primers compassos, Araça ha inaugurat el marcador per als locals amb un xut ras i, poc després, Roberto Martil ha fet el segon dels navarresos aprofitant una pilota morta en una jugada confosa a dins de l'àrea del Catgas Energia. Només les bones intervencions del porter Alfonso Prieto han evitat que l'avantatge fos més gran. Els catalans, però, de mica en mica, han anat entrant en el partit, però, quan la reacció començava a donar els seus fruits, Dani Saldise ha llançat una galleda d'aigua freda sobre les esperances dels de Santa Coloma en transformar el tercer.

Dani Salgado ha retallat distàncies després d'afusellar amb una canonada imparable la porteria del Magna Gurpea, però la reacció dels locals no s'ha fet esperar i, gairebé a la següent jugada, Jesulito ha fet la quarta diana després de prendre-li la pilota hàbilment a Maxi Brescia. A les acaballes del partit, Dani Salgado ha fet el segon dels colomencs de penal.

 

Anar al contingut