Futbol Sala

El Catgas Energia perd contra el Jaén Paraíso Interior (3-4) i continua sense guanyar com a local

Després de vuit partits com a locals, els de Santa Coloma de Gramenet encara no han pogut donar una alegria a la seva afició

El Catgas Energia ha perdut a casa davant del cinquè classificat de la LNFS, el Jaén Paraíso Interior (3-4). Després de disset jornades de lliga i vuit partits a casa, els de Santa Coloma de Gramenet continuen sense haver guanyat cap partit davant la seva afició.

Mauricio ha fet el primer gol pels visitants en el minut 4, però entre els minuts 5 i 7 Ximbinha i Pol Pacheco han capgirat el marcador pels catalans. Abans del descans, però, Alan Brandi (minut 9) i Burrito (minut 19) han tornat a avançar els andalusos per 2 a 3.

Just abans del descans, Boyis ha firmat el 2 a 4. Ja en la represa Ximbinha ha aconseguit el 3 a 4 que mantenia vius els de casa i hauria pogut empatar amb un doble penal que ha aturat Dídac. Aquest resultat deixa el Catgas dotzè de la classificació amb 15 punts sumats en quatre victòries i tres empats.