Futbol sala

El Catgas Energia elimina l'Inter Movistar i es classifica per als quarts de final de la Copa del Rei (4-2)

Els colomencs han eliminat el tricampió de lliga i un dels grans favorits al títol després d'imposar-se per 4 a 2 en un gran partit dels homes d'Óscar Redondo

David CarballoActualitzat

El Catgas Energia Santa Coloma ha donat la gran sorpresa dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala. Els colomencs han eliminat l'Inter Movistar, tricampió de lliga i un dels grans favorits al títol, després d'imposar-se per 4 a 2 en un gran partit dels homes d'Óscar Redondo.

Al descans s'ha arribat amb empat a zero, tot i que els dos equips han disposat de clares ocasions per marcar. Però no ha estat fins a la segona meitat quan han començat a arribar els gols. Rafa López ha avançat els locals i Ortiz, poc després, ha fet l'empat a un

En un tram final molt emocionant, el Catgas ha obert una escletxa de dos gols, amb dues dianes de Sergio i Dani Salgado, que ha deixat l'Inter contra les cordes. Els madrilenys han tirat d'orgull i han tornat a reduir diferències amb un gol de Daniel, que estava actuant de porter-jugador, a 25 segons per al final. L'Inter ha arriscat per forçar la pròrroga i Dani Salgado ha aprofitat una pèrdua de pilota per fer la sentència definitiva, un gol que ha desfermat l'eufòria entre els aficionats i jugadors colomencs.