El Catgas Energia s'assegura, amb la vuitena plaça, l'accés al play-off pel títol (@fsalagarcia)
Futbol sala

El Catgas Energia certifica la classificació al 'play-off' gràcies a una victòria sobre el Saragossa (5-2)

Els de Santa Coloma acaben vuitens en la fase regular de la LNFS i s'asseguren una plaça per disputar el títol

El Catgas Energia ha superat amb autoritat el Saragossa (5-2) i es consolida en el vuitè lloc de la Lliga de Futbol Sala que li assegura una plaça per jugar el play-off pel títol

Maxi Rescia ha obert el marcador amb un gran gol, però minuts després Richi Felipe ha igualat el marcador. A partir d'aquí, els de Santa Coloma han començat el seu recital: Dani SalgadoSergio González, per partida doble, i Pablo del Moral han culminat la feina amb els respectius gols. Jorge Santos ha maquillat discretament el resultat signant la segona diana dels visitants que jugaven en els últims minuts amb porter-jugador.