Futbol sala

El Catgas Energia cau davant el Burela fulminat per un repòquer de gols de Chino

El Catgas de Santa Coloma de Gramenet va caure davant un altre rival de la zona mitjana de la classificació, el Burela. La inspiració de Chino va ser clau en el resultat final

El Catgas Energia de Santa Coloma va caure davant el Burela per 5 a 8. En el minut 7, el visitant Chino feia el primer gol visitant. Els de Xavier Passarrius van capgirar el marcador liderats per un Adolfo que tornava a jugar després d'un mes de baixa. L'ala va fer el gol de l'empat i va assistir Rafa López en el 2 a 1. En el descans, però, el resultat va ser d'empat a 2 després d'un nou gol de Chino.

En la segona meitat els primers a marcar van ser els colomencs, una altra vegada mitjançant Adolfo. El Catgas volia tancar el matx, però en un córner va encaixar un gol de Iago Rodríguez. El minut 32 va ser clau. Chino, en dos contraatacs consecutius, va aconseguir dos gols en tan sols 12 segons. Jorge Bellvert va fer el 3 a 6.

Els locals van intentar revertir la seva situació amb la tàctica del porter jugador, posant Sepe sota els pals. Però una pilota perduda va permetre a Chino sumar el seu cinquè gol de la nit. Chano va sentenciar amb el 3 a 8. Ja dins l'últim minut, dos gols de Carles Corvo van deixar el definitiu 5 a 8 en el marcador.