Catalunya jugarà amb aquesta samarreta dissenyada per Custo
Futbol

El Catalunya-Nigèria de futbol a Cornellà-el Prat, el 2 de gener, per TV3 i el canal Esport3

La programació que TV3 i el canal Esport3 dedicaran al Catalunya-Nigèria, l'últim partit que Johan Cruyff dirigirà com a entrenador de la selecció catalana, ocuparà prop de quatre hores de la graella: començarà, en emissió conjunta de totes dues cadenes, a les 18.00, amb el programa "L'Avantmatx", i seguirà, a partir de les 19.00, amb el partit. Després, a partir de les 21.00 i ja només pel canal Esport3, s'emetrà "El vestidor", amb les millors imatges i les opinions dels protagonistes.

Actualitzat
La programació que TV3 i el canal Esport3 dedicaran al Catalunya-Nigèria, l'últim partit que Johan Cruyff dirigirà com a entrenador de la selecció catalana, ocuparà prop de quatre hores de la graella: començarà, en emissió conjunta de totes dues cadenes, a les 18.00, amb el programa "L'Avantmatx", i seguirà, a partir de les 19.00, amb el partit.

Després, a partir de les 21.00 i ja només pel canal Esport3, s'emetrà "El vestidor", amb les millors imatges i les opinions dels protagonistes. La transmissió de TV3 i el canal Esport3 anirà a càrrec de Bernat Soler, Gerard López, Jordi Grau i Josep Maria Puig.

Anar al contingut