David Davis, en una imatge recent (eurohandball.com)
Handbol

El català David Davis, nou entrenador del Veszprém

El tècnic vallesà firma per una temporada amb opció a una segona amb l'equip de referència de l'handbol hongarès

El català David Davis és el nou entrenador del Veszprém, segons ha anunciat l'equip hongarès aquest dimarts. El tècnic vallesà, de 41 anys, ha firmat per una temporada amb opció a una segona per l'equip vermell, gran dominador de l'handbol hongarès i un dels eterns candidats a guanyar la Lliga de Campions, després d'haver arribat a la final dues vegades en els últims 4 anys.

L'equip magiar està enquadrat en el mateix grup que el Barça Lassa en la present edició de la competició i ja va visitar el Palau Blaugrana (31-28) en la segona jornada.

Davis agafa les regnes de l'equip després de la destitució de Ljubomir Vranjes a la banqueta del Veszprém. Com a segon entrenador del Vardar Skopje, al costat de l'actual tècnic del PSG, Raúl González, el català va guanyar l'Eurolliga del 2017. L'any passat va firmar com a seleccionador d'Egipte.