Alejandro Martínez ha explicat en roda de premsa els motius del seu adéu (EFE)
Alejandro Martínez ha explicat en roda de premsa els motius del seu adéu (EFE)
Bàsquet

El català Alejandro Martínez deixa la banqueta de l'Iberostar Tenerife perquè amb ell "l'equip no avança"

El tècnic de Barcelona, que va arribar el 2004 al club canari, ha dirigit 410 partits a Tenerife, dels quals n'ha guanyat 223 i n'ha perdut 187. Txus Vidorreta serà el seu substitut

Pau RodríguezActualitzat

L'entrenador català de l'Iberostar Tenerife, Alejandro Martínez, ha anunciat aquest dijous que deixa la banqueta de l'equip canari perquè, amb ell, "l'equip no avança". "Fa 12 anys vaig arribar al club i vaig dir que estaria aquí fins que em volguessin o fins que jo veiés que l'equip, amb mi, no avançava. He sigut molt honest i veig que en aquest moment l'equip no avança i he decidit donar un pas al costat", ha assegurat el tècnic en una roda de premsa.

A més de la situació esportiva de l'Iberostar Tenerife, que ha començat la Lliga Endesa perdent els primers quatre partits, Martínez ha explicat que "també tinc un problema mèdic temporal, no incompatible amb el treball, que com que encara està en estudi pendent d'alguna prova i decisions, impedeix que pugui mantenir tota la tensió i concentració que m'exigeixo en aquesta professió".

El tècnic ha recalcat que "el problema mèdic de cap manera és l'única o principal causa d'haver pres aquesta decisió". "M'agradaria que tot el temps que tingueu pensat dedicar a fer conjectures sobre si hi ha alguna cosa més o res que no he explicat, l'utilitzeu en ajudar a l'equip", ha demanat Martínez.

El fins ara entrenador de l'Iberostar Tenerife va arribar al club canari el 2004. Va dirigir l'equip tres temporades a la LEB Plata, cinc a la LEB Or i les quatre últimes a la Lliga Endesa. Martínez ha dirigit en aquests 12 anys a Tenerife 410 partits, dels quals 223 han acabat en victòria i 187 en derrota.

Txus Vidorreta, nou entrenador

El president de l'Iberostar Tenerife, Félix Hernández, ha aprofitat la roda de premsa per anunciar que Txus Vidorreta serà el nou entrenador del conjunt canari. El tècnic basc ha dirigit l'Estudiantes les últimes tres temporades i aquest estiu va formar part del cos tècnic d'Espanya a l'Eurobasket.
Anar al contingut