Esports

El CAR de Sant Cugat celebra el seu 30è aniversari i passarà a portar el nom de Josep Lluís Vilaseca

Durant l'acte per celebrar els 30 anys de l'entrada en servei d'aquestes instal·lacions esportives, s'ha anunciat que a partir d'ara portarà el nom de Josep Lluís Vilaseca, exsecretari general de l'Esport de la Generalitat i un dels seus grans impulsors

Actualitzat

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès ha fet un acte institucional per celebrar el 30è aniversari de la seva entrada en servei. S'ha fet públic que aquesta institució a partir d'ara portarà el nom de Josep Lluís Vilaseca, exsecretari general de l'Esport de la Generalitat i un dels seus grans impulsors.

Per aquestes instal·lacions hi han passat més de 25.000 esportistes, que en tres dècades han aconseguit un total de 46 medalles olímpiques i paralímpiques. El CAR va ser la fàbrica d'on van sortir una bona part dels atletes i esportistes que van assolir grans èxits als Jocs del 92.

CAR i Jocs van anar agafats de la mà. Alguns dels protagonistes d'ara fa 25 anys s'han reunit a Sant Cugat, en una gran festa, per recordar un esdeveniment que els va canviar la vida.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut