Olmo va ser expulsat per aquesta picabaralla amb Juan Villar
Futbol

El capità del Reus Jesús Olmo, sancionat amb quatre partits per la seva expulsió contra el Tenerife

El capità del Reus va ser expulsat en el minut 22 del partit davant el Tenerife per "colpejar un adversari amb el cap sense estar la pilota en disputa entre tots dos", segons recull l'acta arbitral

Actualitzat

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha acordat aquest dimecres sancionar amb quatre partits el jugador i capità del Reus, Jesús Olmo, per la seva expulsió amb vermella directa en l'últim partit de Lliga contra el Tenerife.

Olmo va ser expulsat en el minut 22 del partit davant el Tenerife per "colpejar un adversari amb el cap sense estar la pilota en disputa entre tots dos", segons recull l'acta arbitral. El club reusenc també haurà de pagar una multa de 800 euros i el jugador, una altra de 3.005 euros. El capità reusenc es pot perdre els tres últims partits d'aquesta temporada i el primer de la següent en cas que no hi hagi cap rebaixa en la sanció.

D'altra banda, l'entrenador de l'Sporting de Gijón, Rubén Baraja, i el tècnic del Barcelona B, Carlos Busquets, també han estat sancionats amb dos partits després de ser expulsats en l'última jornada en el duel que el filial blaugrana va disputar al Molinón.

 

Anar al contingut