Germán Rubio (Twitter)
Germán Rubio (Twitter)
Bàsquet

El cap de premsa del Perfumerías Avenida, retingut per deixar una capsa de sabatilles buida en un aeroport

El viatge de tornada de Polònia de Germán Rubio es va veure alterat per un curiós episodi que, per sort, va acabar bé

Actualitzat

Germán Rubio, cap de premsa del Perfumerías Avenida de bàsquet, va ser retingut durant 45 minuts, dijous, per la policia a l'aeroport de Wroclaw. Les forces de l'ordre el van prendre per un terrorista després que Rubio deixés una capsa de sabatilles, que era buida, prop d'una paperera.

De tornada del partit de l'Eurolliga femenina del seu equip, a la pista del CCC Sprandi Polkowice, Rubio es va comprar unes sabatilles esportives i, per estalviar espai a l'equipatge, en va llançar la capsa buida. Vint minuts més tard, un policia li va demanar que l'acompanyés en relació amb una amenaça de risc de bomba.

El cap de premsa del conjunt de Salamanca va ser traslladat a una petita oficina policial de l'aeroport de Wroclaw, on va haver de lliurar el passaport i va rebre una reprimenda dels agents, que li van dir que "amb la situació complicada que estem vivint, això no es pot fer". Rubio ha estat castigat amb una multa de 35 euros. Ja a casa, el periodista ha fet broma sobre aquest incident a les xarxes socials.

 

 

Anar al contingut