Hernández Hernández no va concedir aquest gol claríssim al Barça al Villamarín
Futbol

El canari Hernández Hernández serà l'àrbitre del clàssic al Bernabéu

El col·legiat canari, nascut fa 34 anys a Lanzarote, va ser l'encarregat de xiular aquesta temporada el polèmic Betis-Barça al Benito Villamarín, on va ser el gran protagonista per no donar com a vàlid un gol claríssim als blaugrana en un partit que va acabar amb empat a un

Actualitzat

El canari Alejandro José Hernández Hernández ha estat designat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres de la RFEF per dirigir el clàssic que es disputarà el pròxim 23 d'abril al Santiago Bernabéu. El col·legiat canari, nascut fa 34 anys a Lanzarote, va ser l'encarregat de xiular aquesta temporada el polèmic Betis-Barça al Benito Villamarín, on va ser el gran protagonista per no donar com a vàlid un gol claríssim als blaugrana en un partit que va acabar amb empat a un.

Hernández Hernández ja suma un total de 85 partits a la Primera Divisió i arbitra a la màxima categoria del futbol espanyol des de la temporada 2012-13. L'últim matx que el col·legiat canari va dirigir el Barça aquesta temporada va ser la victòria contra el València al Camp Nou per 4 a 2.

El col·legiat canari també va dirigir la passada temporada el clàssic, però al Camp Nou, amb triomf madridista per 1 a 2 en un partit que va començar amb homenatge a Johan Cruyff, tot i que després va ser l'encarregat d'arbitrar el conjunt blaugrana a Granada, on va segellar el títol de lliga i fins i tot a la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla, en què es va coronar campió.

Anar al contingut