Bàsquet

El canal Esport3, líder d'audiència l'última mitja hora del Panathinaikos-Barça Regal

El canal Esport3 va ser ahir líder absolut d'audiència durant l'última mitja hora de la transmissió en directe del quart partit del "play-off" de l'Eurolliga de bàsquet Panathinaikos-Barça Regal. La incertesa pel resultat al final del tercer temps de joc, amb un 50-51 a favor de l'equip blaugrana, va concentrar l'interès de l'audiència i, entre les 22.06 i les 22.36, franja horària en què es va jugar el quart temps, la mitjana d'espectadors va pujar fins a 409.000, amb l'11,4% de quota, segons dades de Kantar media.

Actualitzat
El canal Esport3 va ser ahir líder absolut d'audiència, al llarg de l'última mitja hora de la transmissió en directe del quart partit del "play-off" de l'Eurolliga de bàsquet Panathinaikos-Barça Regal. La incertesa pel resultat al final del tercer temps de joc, amb un 50-51 a favor de l'equip blaugrana, va concentrar l'interès de l'audiència i, entre les 22.06 i les 22.36, franja horària en què es va jugar el quart temps, la mitjana d'espectadors va pujar fins als 409.000, amb l'11,4% de quota, segons dades de Kantar Media.
 
En conjunt, la transmissió d'aquest tercer partit del "play-off" de quarts de l'Eurolliga de bàsquet emès pel canal Esport 3, a partir de les 20.45 i amb 107 minuts de durada, va tenir una mitjana de 267.000 espectadors i el 8,5% de quota.
 
I el canal Esport3 va arribar al 2,8% de quota de la jornada.
 
Dijous, el quart "play-off", pel canal Esport3
 
D'altra banda, cal recordar que demà el canal Esport3 transmetrà, també a partir de les 20.40 i des d'Atenes, el quart partit d'aquest "play-off" de quarts entre el Panathinaikos i el Barça Regal. L'equip blaugrana necessita guanyar aquest matx per forçar un cinquè i definitiu partit, que es jugaria el dijous 25, a Barcelona.
 
La narració anirà a càrrec de Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut