Handbol

El canal Esport3 ha dedicat un programa especial a la Final Four d'handbol

El canal Esport3 ha dedicat un programa especial a la Final Four d'handbol, que es disputa a Colònia (Alemanya). "Un equip per dominar Europa" l'han presentat Joan Ramon Vallvé i David Barrufet, i ha comptat amb dos convidats de luxe com són l'entrenador, i artífex de l'èxit del Barça, Xavier Pascual, i el capità Víctor Tomàs, que ja suma 12 temporades de blaugrana.

Actualitzat

El canal Esport3 ha dedicat un programa especial a la Final Four d'handbol, que es disputa a Colònia (Alemanya). "Un equip per dominar Europa" l'han presentat Joan Ramon Vallvé i David Barrufet, i ha comptat amb dos convidats de luxe com són l'entrenador, i artífex de l'èxit del Barça, Xavier Pascual, i el capità Víctor Tomàs, que ja suma 12 temporades de blaugrana.

"Un equip per dominar Europa" se centra en l'anàlisi dels rivals del F. C. Barcelona, començant pel Flensburg alemany, amb qui s'enfrontarà en semifinals el dissabte 31 de maig a les 18 h (en directe per TV3), amb una prèvia especial 45 minuts abans per Esport3. I diumenge la gran final també serà emesa per TV3 a les 18 h.

Pascual i Tomàs han fet una retrospectiva de la temporada blaugrana, han desvelat curiositats internes d'aquest equip campió (ha guanyat 6 de 6 títols disputats), i han rebut la sorpresa al plató de la comunicació amb Valero Rivera. Tot i que Xavier Pascual i Víctor Tomàs són els únics que apareixen, altres membres de l'equip han col·laborat en la gravació d'aquest especial, que vol acompanyar el Barça cap a la seva novena Copa d'Europa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut