El Barça, equip amb més copes (21) i vigent campió. (@FCBhoquei)
Hoquei patins

El canal Esport3 emetrà la Copa del Rei d'hoquei patins, que es disputarà a Lloret de Mar

La localitat gironina acull aquesta setmana la 75a edició de la Copa del Rei d'hoquei patins, que tindrà lloc de dijous a diumenge

Jesús Malagón LázaroActualitzat

La Copa del Rei d'hoquei patins d'aquesta temporada es disputarà a la Costa Brava, concretament a la localitat gironina de Lloret de Mar. La competició es jugarà entre dijous i diumenge. Dijous i divendres es disputaran els quarts de final (18.45 i 21.00); dissabte, les semifinals (18.45 i 21.00) i diumenge, la final (20.00). De dijous a dissabte, es podrà veure un dels dos partits de la jornada per Esport3 i l'altre, pel web esport3.cat. Esport3 també oferirà la gran final de diumenge.

Aquests són els horaris:

Dijous, 22 febrer. Quarts de final

Noia - Igualada (18.45 per esport3.cat)

Liceo - Lloret (21.00 per Esport3)

 

Divendres, 23 febrer. Quarts de final

FC Barcelona - Girona (18.45 per Esport3)

Reus - Lleida (21.00 per esport3.cat)

El sorteig ja va establir que els guanyadors de les eliminatòries del dijous s'enfrontaran entre ells a les semifinals, així com els del divendres en l'altra semifinal. El FC Barcelona és el vigent campió del torneig i l'equip amb més Copes del Rei en el seu palmarès, amb un total de 21.

La transmissió serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català Jordi Camps. En la final de diumenge, Imma Pedemonte serà a peu de pista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut