Milos Raonic celebra el punt definitiu davant Espanya (Foto: Reuters)
Tenis

El Canadà elimina Espanya en la primera ronda de la Copa Davis (3-2)

L'actual subcampiona de la competició, Espanya, ha quedat fora de la Copa Davis 2013. Milos Raonic ha aconseguit el punt definitiu per al Canadà en vèncer Guillermo García López en tres sets (6-3, 6-4, 6-2).

Actualitzat
L'actual subcampiona de la competició, Espanya, ha quedat fora de la Copa Davis 2013. Milos Raonic ha aconseguit el punt definitiu per al Canadà en vèncer Guillermo García López en tres sets (6-3, 6-4, 6-2).

El jugador d'Albacete, actual número 82 de l'ATP, no ha tingut opció davant el canadenc d'origen montenegrí, un autèntic bombarder de la raqueta que té el top 13 mundial. La superfície ràpida tampoc ha beneficiat els jugadors espanyols al llarg dels quatre partits disputats.

Punt estèril d'Albert Ramos

El mataroní Albert Ramos ha superat Frank Dancevic en dos sets, per 7-5 i 6-4, i ha posat el 3-2 definitiu en l'eliminatòria.

Espanya, molt minvada per les lesions dels seus millors jugadors, ara haurà de jugar les eliminatòries per la permanència en el Grup Mundial i està obligada a guanyar si vol continuar en l'elit de la Davis la temporada que ve.
Anar al contingut