Magnus Carlsen en una imatge d'arxiu (Reuters)
Magnus Carlsen en una imatge d'arxiu (Reuters)
Escacs

El campió del món d'escacs Magnus Carlsen comença amb mal peu el Mundial Ràpid, amb unes taules i una derrota

El noruec té l'objectiu de proclamar-se campió del món de les tres especialitats dels escacs. Un objectiu que aquest dilluns se li ha posat molt difícil.

Actualitzat

El noruec Magnus Carlsen ha començat amb mal peu la seva defensa del títol de campió del món d'escacs ràpid a Doha. El també campió del món d'escacs clàssic ha firmat unes taules en la seva primera partida del campionat davant l'indi Surya Sekhar Ganguli i una derrota davant del georgià Levan Pantsulaia que el situen en el lloc 76 de la classificació.

En aquesta modalitat dels escacs els jugadors tenen 15 minuts per fer totes les seves jugades de la partida més 10 segons addicionals per a cada moviment. El Mundial ràpid de Doha, que ha començat aquest dilluns, s'acabarà dimecres, 28 de desembre, i es disputarà segons el sistema suís: a 15 rondes en la competició absoluta i 12 en la femenina.

Els dies 29 i 30 de desembre, a la mateixa seu, tindrà lloc el Mundial d'escacs en la modalitat Llampec, on els jugadors tenen 3 minuts per a tota la partida més 2 segons per a cada moviment. Carlsen vol aconseguir la triple corona, però primer haurà de redreçar la seva trajectòria en el Mundial ràpid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut