La pancarta en honor de Luis Enrique
La pancarta en honor de Luis Enrique
Barça

El Camp Nou s'acomiada de Luis Enrique en el seu últim partit a casa com a entrenador del FC Barcelona

Una pancarta gegant amb el lema "Per sempre, un dels nostres" ha rebut l'entrenador abans de començar el partit contra l'Eibar

Actualitzat

El Camp Nou ha volgut acomiadar a qui ha estat l'entrenador del FC Barcelona les últimes 3 temporades, Luis Enrique Martínez, que no renovarà el seu contracte, que expira al juny. L'asturià encara dirigirà un altre partit, la final de Copa del Rei contra l'Alabès, però el d'aquest diumenge era el seu últim partit a casa.

L'afició ha rebut el tècnic abans del partit contra l'Eibar de l'última jornada de Lliga amb una pancarta gegant, amb la inscripció "Per sempre, un dels nostres". A l'entrada de l'estadi, el club ha habilitat també un mural on els aficionats han pogut deixar els seus missatges a Luis Enrique.

El Barça també ha creat un hashtag a Twitter, #ForeverLucho, on molts barcelonistes han pogut expressar públicament el seu agraïment a l'entrenador per la seva feina d'aquestes últimes 3 temporades.

A la roda de premsa posterior al partit, el tècnic ha fet una valoració positiva de la seva etapa a la banqueta del Barça: "Vaig venir per ser un líder, i ho he estat. Vaig venir a guanyar títols, i ho he aconseguit. I ho he fet a la meva manera, amb el meu estil. No tinc res a retreure'm".

Luis Enrique, pel que fa a la Lliga, ha reconegut que "no hem estat suficientment regulars, especialment a l'inici de temporada, i això ho hem pagat". El tècnic creu que el Reial Madrid ha estat "el just vencedor".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut