Barça

El Camp Nou farà un mosaic amb el lema "Barça, orgull, Barça" per rebre el Bayern

El F. C. Barcelona ja prepara l'ambient de les grans ocasions per intentar una remuntada històrica contra el Bayern de Munic en les semifinals de la Lliga de Campions. Un mosaic amb prop de 90.000 cartolines i amb el lema "Barça, orgull, Barça" presidirà les graderies del Camp Nou.

Actualitzat
El F. C. Barcelona ja prepara l'ambient de les grans ocasions per intentar una remuntada històrica contra el Bayern de Munic en les semifinals de la Lliga de Campions. Un mosaic amb prop de 90.000 cartolines i amb el lema "Barça, orgull, Barça" presidirà les graderies del Camp Nou. Els socis i aficionats blaugrana tindran l'oportunitat de mostrar al món un mosaic en clau blaugrana i que també comptarà amb els colors de la senyera.

Hi haurà prop de 90.000 cartolines repartides per totes les localitats del Camp Nou, excepte en la zona on seuran els aficionats del Bayern de Munic que es desplacin a Barcelona, ubicats a la tercera graderia. Serà el tercer mosaic de la temporada després dels que es van fer a l'octubre, en partit de Lliga, contra el Reial Madrid, i el del març contra el Milan, quan es va aconseguir una magnífica remuntada per accedir als quarts de final de la Champions.

Descans fins dimarts

El Barça tindrà descans aquest dilluns per tornar als entrenaments dimarts a les 17.15, a la Ciutat Esportiva, on prèviament, a les quatre, atendran als mitjans el tècnic Tito Vilanova i Gerard Piqué, com a prèvia al decisiu Barça-Bayern.
 
Per part del Bayern, la previsió és una roda de premsa a les 14.00 a l'hotel Hesperia Tower, on compareixeran el tècnic Jupp Heynckes i els jugadors Thomas Müller i Bastian Schweinsteiger. A les 18.00, el Bayern s'entrenarà al Camp Nou.

Missatge d'optimisme al vestidor blaugrana

Diuen que l'esperança és l'últim que es perd i sembla que aquest és el sentiment que s'ha instal·lat al vestidor del Barça per afrontar el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic. Ni el contundent 4-0 encaixat en l'anada a l'Allianz Arena ni l'empat a San Mamés han fet perdre les esperances d'aconseguir una remuntada històrica mai vista en la màxima competició continental.

Thiago Alcántara, que va ser titular en el comiat de La Catedral, ha volgut llançar un missatge d'optimisme a l'afició blaugrana de cara al partit de dimecres al Camp Nou: "Hi arribem confiats i crec que remuntarem. Anirem a totes. Estem parlant de futbolistes d'altíssim nivell que tenen l'experiència i l'ambició necessàries". Thiago també s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi: "És el millor jugador del món i sempre marca les diferències".

Per la seva part, Jordi Alba, que es perdrà el partit per sanció, s'ha mostrat confiat de poder remuntar els quatre gols en contra: "Confio que l'equip donarà el màxim i donarà la cara davant l'afició. Ho posarem tot de la nostra part. Tant de bo es pugui remuntar".

El missatge d'optimisme també s'ha traslladat a les xarxes socials, on alguns jugadors com Valdés, Pinto, Tello i Iniesta s'han mostrat confiats de poder remuntar l'eliminatòria i classificar-se per a la final de Wembley.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut