Copa Àfrica

El Camerun i Egipte es classifiquen per a les semifinals de la Copa d'Àfrica

El Camerun d'Eto'o i Kameni s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Àfrica i s'enfrontarà a Ghana. L'equip camerunès s'ha classificat després de superar Tunísia per 2-3 a la pròrroga, on s'ha arribat amb un empat 2-2. El Camerun s'havia avançat amb un 2-0 i ho tenien tot de cara per no patir, però han vist com el rival empatava i forçava la pròrroga. L'altra semifinal la jugarà Egipte, la vigent campiona, contra el Costa d'Ivori. Els egipcis s'han imposat per 2-1 a Angola.

Eto'o i Kameni no podran tornar encara a Barcelona, perquè el Camerun jugarà les semifinals de la Copa d'Àfrica. Derrotar Tunísia, però, no ha estat fàcil, i això que els camerunesos han obert la llauna molt d'hora, amb un gol de Mbia, i abans de la mitja hora ja guanyaven per 2-0, després d'un llançament de falta de l'exmadridista Geremi. Però Tunísia ha mantingut la fe i, també de falta directa, Ben Saada ha superat Kameni.

La primera part ha acabat 2-1, però els tunisians han pogut empatar en el tram final de la segona part, gràcies a una bona rematada de Chikhaoui que forçava la pròrroga. Tots dos equips tenien pànic als penals, ja que així van caure en l'última edició de la Copa d'Àfrica, però el Camerun els ha pogut evitar gràcies a un altre gol de Mbia, que situava la seva selecció a les semifinals. El pròxim rival d'Eto'o, que aquest dilluns no ha marcat, Kameni i companyia serà la selecció amfitriona, Ghana.

Egipte contra Costa d'Ivori

L'altra semifinal de la Copa d'Àfrica la jugarà Egipte, la vigent campiona, contra Costa d'Ivori. Els egipcis s'han imposat per 2-1 a Angola, però han patit més del compte, tot i el gol inicial d'Abdel, en el minut 23. Només tres minuts més tard, Angola ha empatat amb un míssil de Manucho. Però Zaky, en el minut 38, ha fet el 2-1 definitiu.