El Caldes ha caigut eliminat a les semifinals de la Copa de la CERS (@chcaldes)
Hoquei Patins

El Caldes cau a les semifinals de la Copa de la CERS davant del Viareggio (2-0)

Els catalans han fet història a plantar-se per primera vegada a una final a quatre europea, però han quedat eliminat a les semifinals

El Caldes arribava avui a Viareggio, a Itàlia, a la primera final a quatre europea de la seva història, però no ha pogut passar de les semifinals. Els amfitrions han creat l'ambient propici i el joc adequat per plantar-se a la final. El marcador ha estat curt, però suficient: 2 a 0, els dos gols marcats, justament, per dos jugadors catalans. El primer l'ha fet Xavi Costa, en el minut 13, rematant un xut llunyà de Gavioli. La desena falta del Viareggio li ha donat al Caldes l'oportunitat de l'empat, però Xavi Rovira l'ha enviat per sobre la porteria de Barozzi. Quan el 0 a 1 semblava definitiu, ha arribat - menys de dos minuts abans del final - el segon gol italià. Xavi Rubio ha superat Cesc Campor i ha posat el Viareggio a la final de la Copa de la CERS, que els enfrontarà al vigent campió, el Barcelos portuguès.