El Caja Laboral planta cara tot i perdre a la pista dels Grizzlies (110-105)

El Caja Laboral ha estat a un pas de passar a la història com el primer equip europeu capaç de derrotar un conjunt de l'NBA en territori nord-americà. Els vitorians han plantat cara als Memphis Grizzlies de Marc Gasol i han venut molt cara la seva derrota per un ajustat 110 a 105. Els homes de Dusko Ivanovic han arribat a tenir un màxim avantatge d'onze punts en el segon quart però han acabat cedint davant la superioritat física dels locals. Mike Conley i Sam Young, amb 27 i 21 punts respectivament, han estat providencials per evitar la derrota del seu equip, mentre que Marc Gasol ha fet un partit més discret amb 8 punts i 8 rebots en els 34 minuts que ha estat en pista. Per part del Caja Laboral, Teletovic, amb 24 punts, ha estat el jugador més destacat.