Bàsquet

El CAI Saragossa dóna la sorpresa al Palau i s'imposa amb una cistella sobre la botzina (70-71)

Sorpresa, i de les grosses, al Palau Blaugrana. El CAI Saragossa, un recent ascendit a l'ACB, ha estat capaç de donar la gran campanada de la jornada i ha derrotat un Regal Barça molt irregular (70-71). Un triple de Quinteros ha forçat la pròrroga i en els cinc minuts extres una cistella afortunada de Sam Van Rossom sobre la botzina ha donat una victòria històrica al conjunt aragonès. Pete Mickeal, que tornava després de perdre's per lesió el debut a l'Eurolliga, ha estat el millor del seu equip amb 24 punts, però la seva bona actuació no ha servit per evitar la sorprenent derrota blaugrana.

Actualitzat
Van Rossom ha aconseguit al Palau Blaugrana una de les cistelles més importants de la història recent del CAI Saragossa: un tir afortunat en l'últim segon de la pròrroga i que tombat el campió d'Europa a casa seva. El Regal Barça ha començat molt fred, cedint cistelles còmodes al rival. Després ha activat la defensa, però el que no ha trobat mai és la fluïdesa en el joc ofensiu. Els blaugranes han signat un desastrós 2 de 20 en triples i Xavi Pascual ha hagut d'esbroncar més d'un cop els seus jugadors per la manca de tensió defensiva.

Pete Mickeal, que reapareixia després de perdre's el debut a l'Eurolliga per una lesió al genoll, ha estat el millor del seu equip i ha acabat sent el màxim anotador del matx amb 24 punts. Però la seva bona actuació no ha servit de res per a un Barça molt irregular i sense continuïtat en el joc.

Al descans, els blaugranes només guanyaven per un punt de diferència (36-35) davant un CAI que sempre ha plantat cara. El Barça ha arribat a tenir un màxim avantatge de vuit punts però mai s'ha pogut desenganxar dels aragonesos i ho ha acabat pagant. En un final embogit, el canoner Quinteros ha forçat la pròrroga amb un triple a la desesperada. I en els cinc minuts extres ha arribat el tir miraculós d'un CAI que no havia guanyat mai el Barça en tota la seva història al Palau Blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut