El Cadi La Seu ofega l'Spar Citylift Girona i es proclama campió de la Lliga Catalana femenina (71-57)

Tres dies abans de l'inici de la lliga, les urgellenques s'han imposat en una final igualada i que no s'ha decidit fins a l'últim quart gràcies a l'agressiva defensa de les locals

David CarballoActualitzat

El Cadí La Seu s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de bàsquet femení per segon any consecutiu. Tres dies abans de l'inici de la lliga, les urgellenques s'han imposat en la final a l'Spar Citylift Girona per 71 a 57 en un partit igualat i que no s'ha decidit fins a l'últim quart.

La final ha estat molt igualada en els tres primers quarts, però en l'últim període el Cadí La Seu ha ofegat l'atac gironí amb una defensa molt agressiva i ha agafat un màxim avantatge de 15 punts (69-54) que ja ha estat definitiu per assegurar-se el títol. Meiya Tirera, màxima anotadora amb 16 punts, ha estat escollida com l'MVP de la final.

La capitana del Cadí La Seu, Tània Pérez, ha estat l'encarregada de rebre els trofeus que acrediten el conjunt lleidatà com a campió d'aquesta competició per tercera vegada en el seu palamarès.