El Cadí la Seu derrota el Perfumerías Avenida de Salamanca en el segon partit de la semifinal de Lliga (75-67)

El Cadí la Seu ha salvat el primer "match-ball" davant del Perfumerías Avenida de Salamanca. Després de perdre el primer partit de les semifinals contra el líder de la Lliga regular, el triomf en el segon li permet jugar-s'ho tot en el tercer duel de la sèrie.

El Cadí la Seu ha forçat el tercer partit de les semifinals de la Lliga femenina de bàsquet en derrotar el líder de la Lliga regular, el Perfumerías Avenida de Salamanca (75-67). Les visitants han dominat el primer quart, tot i que sense obrir un forat important en el marcador. Les catalanes han ajustat el resultat al descans, i, tornant del vestidor, ja han avançat l'equip de Salamanca.

El tercer i definitiu partit d'aquesta sèrie es disputarà dissabte a la tarda (18.00) al Pavelló Wurzburg de Salamanca. L'Spar Citylift Girona, l'altre equip català que intenta passar a la final, jugarà aquest dijous el segon partit de la seva eliminatòria contra el CB Conquero Huelva. El primer el van guanyar les gironines.