Anna Caula és l'entrenadora de l'Uni Girona.
Bàsquet

El Cadí ICG Software i l'Spar Uni Girona queden eliminats a les semifinals de la Lliga Femenina

El Perfumerías Avenida de Salamanca i el Rivas Ecópolis madrileny jugaran la final de la Lliga Femenina de bàsquet després de derrotar en els segons partits de les eliminatòries de semifinals l'Spar Uni Girona (75-76) i el Cadí ICG Software de la Seu d'Urgell (72-88), respectivament.

Actualitzat
El Perfumerías Avenida de Salamanca i el Rivas Ecópolis madrileny jugaran la final de la Lliga Femenina de bàsquet després de derrotar en els segons partits de les eliminatòries de semifinals l'Spar Uni Girona (75-76) i el Cadí ICG Software de la Seu d'Urgell (72-88), respectivament.

El Perfumerías ha patit per derrotar a domicili per un sol punt  l'Spar Uni Girona. La nord-americana Jacinta Monroe ha fallat sobre la botzina el tir que hauria forçat el tercer xoc. Marta Fernández, amb 22 punts, i la nord-americana Le'Coe Willingham, amb 20, han liderar l'atac de les visitants. Per les gironines, Jacinta Monroe ha acabat amb 18 punts i Eva Bou n'ha anotat 14.

El 'Rivas Ecópolis madrileny, que buscarà el seu primer títol, ho ha tingut més fàcil per doblegar el Cadí ICG Software a la Seu d'Urgell per 16 punts (72-88) en un gran partit de l'escorta catalana Anna Cruz, autora de 26 punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut