Futbol

El C. E. Sabadell arriba a un acord per incorporar el migcampista de l'Osasuna Rúper López

El Centre d'Esports Sabadell ha arribat a un acord amb el migcampista Rúper López, a falta de la revisió mèdica i de la desvinculació de l'Osasuna. Rúper es convertirà d'aquesta manera en el vuitè fitxatge del conjunt arlequinat per a la pròxima temporada. Precisament aquest divendres s'han presentat a la Nova Creu Alta dos dels últims reforços del conjunt de Javi Salamero, el central Carlos Hernández, procedent del Saragossa B, i Paco Sutil, migcampista que havia jugat al Múrcia les dues últimes temporades.

Actualitzat
El Centre d'Esports Sabadell ha arribat a un acord amb el migcampista Rúper López, a falta de la revisió mèdica i de la desvinculació de l'Osasuna. Rúper es convertirà d'aquesta manera en el vuitè fitxatge del conjunt arlequinat per a la pròxima temporada.

Precisament, aquest divendres s'han presentat a la Nova Creu Alta dos dels últims reforços del conjunt de Javi Salamero. El central Carlos Hernández, procedent del Saragossa B, i Paco Sutil, migcampista que havia jugat al Múrcia les dues últimes temporades.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut