El C. E. L'Hospitalet s'acomiada de la Copa amb un meritori empat al Calderón (2-2)

Els riberencs s'han acomiadat de la Copa del Rei amb un meritori empat a dos al Calderón gràcies a dos gols d'Alcatraz, que ha igualat els dos de Mandzukic

El C. E. L'Hospitalet s'ha acomiadat de la Copa del Rei amb un meritori empat al Vicente Calderón. Després del 0 a 3 de l'anada a la Feixa Llarga que deixava l'eliminatòria sentenciada, els riberencs han aconseguit un gran resultat davant l'actual campió de Lliga i s'acomiaden de la competició amb un bon regust de boca.

Els "colchoneros", amb un onze ple d'habituals suplents, s'han avançat amb un gol d'un titular indiscutible com Mandzukic en el minut 16. Al descans s'hi ha arribat amb aquest resultat, però en la represa el conjunt dirigit per Kiko Ramírez s'ha deixat anar i ha estat capaç d'empatar amb un gol d'Alcatraz en el 67. De nou Mandzukic ha tornat a avançar els locals tres minuts després, però un altre cop Alcatraz, amb un autèntic golàs en el minut 85, ha establert el sorprenent i definitiu empat a dos. Fins i tot l'Hospi s'hauria pogut emportar el triomf però Oblak ha volat per treure una pilota ajustada al pal.

Certificada la classificació per un global de 5 a 2, l'Atlètic de Madrid s'enfrontarà al Reial Madrid en l'eliminatòria estrella dels vuitens de final de la competició del KO.