El C. E. L'Hospitalet perd al camp del Caudal i haurà de remuntar a la Feixa Llarga (1-0)

El C. E. L'Hospitalet haurà de remuntar un gol de desavantatge a la Feixa Llarga si vol continuar amb opcions de pujar a la Segona Divisió A. L'equip riberenc ha perdut per 1-0 al camp del Caudal Deportivo en el partit d'anada de la segona eliminatòria del "play-off" d'ascens, un resultat que complica les opcions del conjunt de Miguel Álvarez. Un gol solitari de falta de Prosi en el minut 39 ha donat el triomf als asturians.

Un gol solitari de falta de Prosi, que ha fet passar la pilota per sota de la tanca defensiva, ha donat el triomf als asturians, que ja van donar la sorpresa eliminant el Cartagena en la primera ronda de la fase d'ascens.

L'Olot empata a Mairena del Alcor

L'Olot, per la seva banda, ha acabat empatant per la mínima amb el C. D. Mairena. Els olotins han encaixat el gol dels sevillans, a la primera part, quan més pressionaven. Gabri aprofitava un refús per avançar els locals al marcador. Els homes de Julio Bañuelos, però, no han tirat la tovallola i a la segona, el "pichichi" de Tercera, Carlos Martínez, ha aconseguit posar la igualada al minut 70 i, d'aquesta manera, els garrotxins encaren la tornada de la segona eliminatòria de la millor manera.