Agüero i Arfield disputen una pilota dividida (EFE)
Premier

El Burnley sorprèn el City i l'allunya del liderat (1-0)

El modest Burnley ha colpejat el vigent campió de la Premier derrotant-lo per la mínima. El City pot pagar cara aquesta derrota, ja que, si aquest diumenge el Chelsea guanya el Southampton, els de Pellegrini quedarien a 8 punts

Actualitzat

El Burnley ha donat la sorpresa avui a la Premier League guanyant a casa el Manchester City (1-0). Amb aquesta derrota, els "citizens", que són el rival del Barça als vuitens de la Champions aquesta pròxima setmana, s'allunyen del liderat de la Premier League. Si el Chelsea guanya aquest diumenge el Southampton, podrien quedar a vuit punts del líder.

L'entrenador del City, Manuel Pellegrini, ha disposat un onze pràcticament de gala, molt semblant al que pot jugar al Camp Nou a la Champions. Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Jesús Navas, Touré, Fernandinho, Silva; Dzeko i Agüero han format l'equip titular. Un onze que no ha pogut amb el Burnley, un equip que ha ascendit a la Premier enguany.

Possessió estèril del Manchester City en el primer temps, sense ocasions clares de gol. L'única diana del matx ha arribat al minut 60 de partit gràcies a George Boyd, amb un golàs des de fora de l'àrea.

Anar al contingut