Mozgov ataca la cistella dels Bulls davant l'oposició de Gasol i Noah. (Reuters)
Bàsquet

El Bulls de Pau Gasol s'acomiaden de la temporada després d'una derrota a casa contra els Cavaliers (73-94)

Final agredolç per a l'ala-pivot català Pau Gasol, que ha acabat lesionat un any en què havia tornat al millor nivell del seu joc

Actualitzat

La primera temporada de Pau Gasol als Bulls de Chicago s'ha acabat aquesta matinada al United Center amb una clara derrota davant dels Cavaliers de Cleveland (73-94) en el sisè partit de les semifinals de la conferència Est (4-2).

És un final agredolç per a l'ala-pivot català, que ha fet un curs excel·lent, però ha acabat lesionat, després d'una estrebada muscular a la cuixa, que el va apartar del quart i el cinquè partit d'aquesta mateixa sèrie, que han estat clau per a l'eliminació. Gasol va tornar per a aquest xoc decisiu, però, visiblement afeblit, la seva aportació va ser discreta (8 punts i 5 rebots), cosa que els Cavs van aprofitar per tornar a dominar el joc interior.

L'equip de Cleveland, tot i imposar-se, tampoc està en el millor moment. A la lesió d'espatlla de Kevin Love, s'hi han sumat les molèsties a la cama de Kyrie Irving, que gairebé no va entrar en joc (6 punts), i LeBron James tampoc va tenir la nit més inspirada (15). Però en un moment així, el base australià Matthews Dellavedova (19), va sorgir com a factor sorpresa i va portar els Cavs a la final de l'Est, en la qual ara esperen el guanyador del "play off" entre Atlanta i Washington (3-2).

Els Clippers perdonen massa

Els Clippers de Los Angeles van desaprofitar el seu segon "match-ball" per arribar a les finals de la conferència Oest per primera vegada en la seva història i van permetre als Rockets de Houston (107-119) remuntar 19 punts de desavantatge sense la seva màxima estrella, James Harden, i forçar el setè partit. La sèrie es decidirà en el setè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut