Bondby
Un guarda de seguretat retira una rata del terreny de joc a l'estadi del Brondby
Futbol

El Brondby sanciona amb una multa i un any d'expulsió els aficionats que van llançar rates mortes al camp

La policia continua investigant els fets, en creure que els aficionats responsables dels fets poden haver infringit alguna llei del país

Actualitzat

El Brondby ha anunciat que sancionarà els aficionats que van llançar rates mortes contra futbolistes rivals durant el derbi del 17 d'abril contra el Copenhaguen.

La decisió ja estava presa, però al club li faltava identificar i localitzar els perpetradors d'uns fets tan insòlits que van donar la volta al món a través de les xarxes socials i van omplir de vergonya el mateix Brondby.

El dos aficionats que han estat detectats hauran de pagar una multa de 670 euros cadascun per infringir les normes de conducta de l'entitat i no podran entrar a l'estadi durant un any.

A més, la policia continua investigant els fets i està valorant si aquestes persones han infringit alguna llei danesa i se les pot denunciar.

Els fets van passar en la segona part del Brondby-Copenhagen (0-1). Quan dos jugadors visitants es van acostar al córner per fer un servei, sobtadament van caure a la gespa molt a prop d'ells diversos rosegadors que restaven immòbils. En comprovar que els animals estaven morts, i havent necessitat uns segons per recuperar-se de la sorpresa, els mateixos jugadors i alguns guardes de seguretat van retirar les rates del terreny de joc. Els llançaments de rates es van repetir diverses vegades abans que s'acabés el partit, sense que ningú pogués descobrir en aquells moments qui n'era el responsable.

Anar al contingut