Bruno Saltor celebra amb un company d'equip l'ascens del Brighton a la Premier (Reuters)
Futbol internacional

El Brighton & Hove Albion assoleix l'ascens a la Premier League 34 anys després

Els "Seaguls" s'han imposat amb els gols de Glenn Murray i Solly March i amb aquest triomf contra el Wigan han confirmat el seu retorn a màxima categoria del futbol anglès a tres jornades per acabar-se el campionat

Actualitzat

El Brighton & Hove Albion és nou equip de la Premier League. L'equip on juga el català Bruno Saltor ha tornat a la màxima categoria del futbol anglès gràcies a la seva patida victòria per 2-1 contra el Wigan, que, combinada amb l'empat a un d'un dels seus perseguidors, el Huddersfield Towm, al camp del Derby County, li ha donat l'ascens matemàtic a tres jornades per acabar-se la Championship, la segona divisió anglesa.

Els "Seaguls" s'han imposat amb els gols de Glenn Murray i Solly March i amb aquest triomf han confirmat la seva presència en la màxima categoria del futbol anglès per primera vegada en els últims 34 anys

La temporada passada, el conjunt del sud d'Anglaterra es va quedar a les portes de l'ascens directe quan en l'última jornada va empatar a Middlesbrough i a les semifinals de l'eliminatòria d'ascens, va caure derrotat davant del Sheffield Wednesday.
   
Aquest curs, els homes de Hughton han guanyat 28 dels seus 43 partits, inclosos els seus cinc compromisos a l'abril, i, amb 92 punts quan queden tres partits, han millorat els 89 que van sumar la temporada passada. El Brighton necessita tres punts més per aixecar el títol de la Championship, i ho aconseguirà si derrota divendres el Norwich City a l'estadi de Carrow Road.

Anar al contingut