Arthur felicita Messi després d'un gol de l'argentí al València (EFE)
Barça

El brasiler Arthur es consolida al Barça

L'exjugador del Gremio ha aprofitat les oportunitats que li ha donat Ernesto Valverde i ha demostrat que s'adapta perfectament al joc del Barça

Jordi GrauActualitzat

El resum del partit d'Arthur a València parla per si sol: 135 passades bones de 143 intentades, una xifra només superada pel mateix Xavi.

Beneït pel mateix Xavi i amb la confiança de Valverde, és evident que Arhur ha tornat al Barça conceptes que a poc a poc s'estaven perdent, encara més des de la marxa d'Iniesta.

Ja no cal tenir tanta pressa, ja no cal córrer tant amunt i avall si l'equip viu millor amb la possessió de la pilota i amb els jugadors ben situats. El brasiler domina els dos registres.

Excel.lent en la passada endarrere i en horitzontal, li toca fer un salt de qualitat: mirar més en vertical.

Dos exemples a Mestalla: Messi fa la desmarcada i la demana a l'espai. Arthur prefereix la conservació, però rep un toc d'atenció del 10. Següent jugada, Messi hi torna. Arthur ha après la lliçó. La passada queda en no res, però rep l'ok de Messi.

Si s'entén amb l'astre argentí i si continua tenint la confiança de Valverde, és evident que el Barça creixerà en el futbol que l'ha fet únic les últimes dècades.

Anar al contingut