El circuit Nelson Piquet exigeix obres importants per acollir proves de nivell internacional.
Moto GP

El Brasil suspèn el Gran Premi de Motogp per endarreriments en les obres del circuit

El Gran Premi del Brasil del Campionat del món de Moto GP, que havia de disputar-se el mes de setembre, ha estat cancel.lat ja que les obres de reforma del circuit Nelson Piquet de Brasília exigiran més temps del que s'esperava inicialment, segons fonts oficials.

Actualitzat

El Gran Premi del Brasil del Campionat del món de Motogp, que havia de disputar-se el mes de setembre, ha estat cancel.lat, ja que les obres de reforma del circuit Nelson Piquet de Brasília exigiran més temps del que s'esperava inicialment, segons fonts oficials.

La governació del Districte Federal de Brasilia ha informat que, després d'acabar l'etapa d'estudis tècnics, s'ha arribat a la conclusió que "no hi haurà temps hàbil" per a organitzar la prova de motociclisme. El motiu de la cancel.lació ha estat la "complexitat" de les obres necessàries per adequar el circuit "a un patró internacional de competicions", segons un comunicat de Governació.

El projecte exigeix la reforma dels boxes, dels paddocks, de la senyalització, de la zona de premsa i de la d'alimentació, entre altres obres.
 

Anar al contingut