El Brasil supera Veneçuela (2-1) i es classifica per als quarts de final de la Copa Amèrica sense Neymar

La selecció "canarinha" ha sabut sobreposar-se al rebombori que va causar la derrota davant Colòmbia i l'expulsió de Neymar i serà als quarts de final de la competició

El Brasil s'ha classificat per als quarts de final de la Copa Amèrica com a líder del grup C, en imposar-se a Veneçuela (2-1). El primer gol dels brasilers ha arribat ben aviat, al minut 8, quan Thiago Silva ha rematat a porteria un llançament de córner. En començar la segona meitat, Roberto Firmino ha fet el segon per a la "canarinha".

Amb el marcador clarament a favor, el Brasil s'ha dedicat a contemporitzar per assegurar-se la victòria, però no s'ha pogut estalviar el patiment. A cinc minuts del final, Miku ha marcat per Veneçuela, en una jugada a pilota aturada, i els brasilers han acabat el partit tirant pilotes fora.