El Brasil guanya Xile per la mínima en un partit intens però poc vistós

La selecció del Brasil, liderada per un Neymar que ha rebut molts cops, ha guanyat per la mínima la de Xile del seu company de vestidor Claudio Bravo

El Brasil de Neymar ha guanyat 1 a 0 la Xile de Claudio Bravo i Alexis Sánchez en un partit amistós disputat a l'Emirates Stadium de Londres. La primera part del duel ha estat força ensopida. El davanter blaugrana ha estat protagonista, però més per les trompades que ha rebut que per les seves accions amb la pilota als peus. Fins al punt que el barcelonista, molt enfadat, ha vist una targeta groga per una falta que ha comés en el minut 44. L'ocasió més clara d'aquest període ha estat una centrada xut en el minut 25, en una falta servida per Neymar, que s'ha anat tancant fins al punt que Bravo l'ha desviada a córner amb la punta dels dits.

En la segona meitat Neymar per un equip i Alexis per l'altra han assumit durant uns minuts el liderat ofensiu. En el minut 64 Xile ha tingut la seva primera ocasió clara en un xut de falta precisament d'Alexis que ha marxat fora per poc. En el minut 72 Roberto Firmino ha marcat pel Brasil superant amb velocitat la defensa rival i per habilitat Bravo en l'1x1. En el minut 85 Xile s'ha acostat a la porteria brasilera amb una falta xutada per Matías Fernández. Ja en el temps de descompte, i novament en un xut de falta, Neymar ha tingut l'última ocasió del duel.